Over ons

Minikeuken BeNeLux is producent van voorgemonteerde metalen minikeukens. Onze minikeukens worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en worden voorzien van ingebouwde electrische toestellen. Met een minimale technische kunnen onze minikeukens worden geïnstalleerd. Lage installatie kosten, duurzame kwaliteit gaan bij ons hand in hand.

BEDRIJFSPROFIEL

De onderneming Minikeuken BeNeLux werd op gericht in het jaar 2000. Oorspronkelijk was het de bedoeling om de thuis markt Belgie, Nederland en Luxembourg te voorzien van voorgemonteerde metalen minikeukens van hoge kwaliteit inclusief electrische toestellen. Door continue vraag uit buurlanden maar ook van Noord Afrikaanse landen en projecten op vakantie eilanden is onze onderneming actief geworden in meer dan 15 landen.

De Minikeuken-filosofie vindt zijn oorsprong in het model waarop het bedrijf is gebaseerd : ' wij zijn een familie bedrijf "

Die familie omvat onze werknemers en onze zakenpartners uiteraard ! Zij vormen immers de zin en het doel van onze ideeën en acties.

ONZE VISIE

Wij willen een toonaangevende fabrikant en leverancier zijn van voorgemonteerde metalen minikeukens, inclusief electrische toestellen,  in Europa, Afrika en het Midden-Oosten voor bouwondernemingen, architecten en hun klanten.

ONZE MISSIE

Door het ontwikkelen van kwalitatieve minikeukens voor onze bedrijfspartners en hun klanten een waardevolle bijdrage leveren aan bouwprojecten in al onze landen waar onze onderneming actief is.